BUTIKSCHEF

Om dig
Er du butikschef i en anden butik og søger nye græsgange, eller er du en erfaren salgsassistent, der er klar til det næste trin? Som butikschef skal du trives i en hektisk og travl hverdag, hvor der sættes store krav til dig som leder og sælger. Som butikschef skal du være dygtig til at lede og motivere dine medarbejdere og være indstillet på at gå forrest og vise vejen. Du er resultatorienteret og har sans for detaljer – og først og fremmest brænder du for det særlige liv og miljø, der er i en travl modebutik.

Jobbet
Din hovedopgave er at stå for den daglige ledelse af butikken dvs. sikre butikkens drift, udvikling og aktiviteter – med fokus på kunder og salg. Som butikschef vil du indgå i et tæt samarbejde med andre butikschefer og derigennem udbygge dit kendskab til kæden. Du er ansvarlig for butikkens overordnede udseende, og vi forventer, at du har stor interesse i modetendenser og butikkens brands, så du kan yde den bedste kundeservice.

Om qUINT
qUINT-kæden består af 24 multibrand butikker ud fra mottoet om, at atmosfæren i butikken skal afspejle kundernes liv – atmosfæren i butikkerne skal være fri og udadvendt. Det er særligt det uventede, det skæve samt et hav af fede brands, som gør qUINT forskellig fra andre modebutikker. Det er særligt samarbejdet og fællesskabet, som medarbejdere hos qUINT-kæden fremhæver – vi sætter en ære i at løfte i flok og skabe en stærk teamånd.

Send uopfordret ansøgning
Er du fyldt med energi og er klar til at vise selvstændigt initiativ – og tror, at du kan gøre en forskel i vores virksomhed? Så send gerne en uopfordret ansøgning i formularen til højre.