BUTIKSCHEF

Om dig
Er du butikschef i en anden butik og søger nye græsgange, eller er du en erfaren salgsassistent, der er klar til det næste trin i en kæde præget af traditioner og højt til loftet? Som butikschef skal du trives i en hektisk og travl hverdag, hvor der sættes store krav til dig som leder og sælger. Som butikschef skal du være dygtig til at lede og motivere dine medarbejdere og være indstillet på at gå forrest og vise vejen. Du er resultatorienteret, har sans for detaljer og er ikke bleg for at påtage dig ekspertrollen – for Kaufmann ønsker at yde service af høj karat.

Jobbet
Din hovedopgave er at stå for den daglige ledelse af butikken dvs. sikre butikkens drift, udvikling og aktiviteter – jobbet kræver flair for tal og godt købmandskab. Som butikschef vil du indgå i et tæt samarbejde med andre butikschefer og derigennem udbygge dit kendskab til kæden. Du er ansvarlig for butikkens overordnede udseende og for at viderebringe den særlige historie og identitet, Kaufmann har. Vi forventer, at du har stor interesse for modetendenser og butikkens brands, så du kan yde den bedste kundeservice.

Om Kaufmann
Kaufmann er en dansk familieejet herretøjskæde fra 1908 bestående af mærkevaretøj fra både indland og udland til mænd i alle aldre. Vores gode service tager udgangspunkt i en traditionsrig ekspertviden om herrekonfektion og herremode – en ekspertviden, som er opbygget gennem mere end 100 års erfaring. Medarbejderne i Kaufmann fremhæver samarbejdet og fællesskabet, som det særlige ved at arbejde i Kaufmann – vi sætter en ære i at løfte i flok og skabe en stærk teamånd.
Læs mere om Kaufmanns historie.

Send uopfordret ansøgning
Er du fyldt med energi og er klar til at vise selvstændigt initiativ – og tror, at du kan gøre en forskel i vores virksomhed? Så send gerne en uopfordret ansøgning i formularen til højre.