MØD OS

AXEL KAUFMANN ApS er et dansk familieejet firma. Kaufmann Aps består er 16 Kaufmann butikker der sælger mærkevaretøj fra både indland og udland til mænd i alle aldre. Vores gode service tager udgangspunkt i en traditionsrig ekspertviden om herrekonfektion og herremode – en ekspertviden, som er opbygget gennem mere end 100 års erfaring. Firmaet har også 2 Axel butikker, i hhv. Århus og København. I Axel butikkerne finder du internationalt designer tøj til fyre.

Derudover tæller vi i dag 24 qUINT butikker. qUINT er en landsdækkende kæde med multibrand butikker over hele Danmark. Selvom vi i qUINT nødigt vil sætte ord på stil, kan tøjet i butikkerne bedst betegnes som  ’street fashion’. Street fashion har dog mange dimensioner og spænder fra den ene yderlighed til den anden, hvorimellem college-, casual-, underground-, jeans- og sportsmoden samt alt, hvad der er endnu mere baggy hører hjemme. Derfor er det heller ikke kun qUINTs primære målgruppe, fyre mellem 15-25 år, som shopper amok i fede styles, men alle slags fyre, der ønsker en individuel stil, som går lige til kanten – ja måske endda ud over den.

Vi har ialt 3 webshops:

www.kaufmann.dk

www.quint.dk

www.axel.dk

Vores butikker er placeret på de bedste steder og i de største og mest besøgte storcentre i Danmark. I AXEL KAUFMANN ApS er vi ca. 400 ansatte. Medarbejderne i alle kæderne fremhæver samarbejdet og fællesskabet, som det særlige ved at arbejde i Kaufmann ApS – vi sætter en ære i at løfte i flok og skabe en stærk teamånd.

Vi er stolte af vores gode omdømme i branchen og gør alt, hvad vi kan for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi brænder for det vi gør, er engagerede og tager alle ansvar det er derfor vi går efter de bedste medarbejdere.