Persondataloven

Til orientering behandler vi de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Det betyder, at du har ret til følgende oplysninger:

Opfordrede ansøgninger:

1)      AXEL KAUFMANN ApS, cvr.nr. 19098192 er dataansvarlig.

2)     Oplysningerne vil alene blive brugt internt i AXEL KAUFMANN ApS i forbindelse med besættelse af stillingen. Det vil kun være AXEL KAUFMANN ApS samt de personer, der er direkte involveret i rekrutteringen, der vil have adgang til oplysningerne. Oplysningerne vil ikke blive delt med andre.

3)     Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter dags dato, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer den i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.

4)     Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, og du kan på et hvert tidspunkt rette disse eller fjerne de fremsendte oplysninger. Såfremt du ønsker at benytte dig af disse muligheder, kan du kontakte AXEL KAUFMANN ApS påhf@kaufmann.dk.

5)     Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

6)    I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder fx LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier.
Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, som du har opgivet. I den forbindelse vil virksomheden behandle relevante
almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige.

Uopfordrede ansøgninger:

1)      AXEL KAUFMANN ApS, cvr.nr. 19098192 er dataansvarlig.

2)     Oplysningerne vil alene blive brugt internt i AXEL KAUFMANN ApS i forbindelse med besættelse af stillingen. Det vil kun være AXEL KAUFMANN ApS samt de personer, der er direkte involveret i rekrutteringen, der vil have adgang til oplysningerne. Oplysningerne vil ikke blive delt med andre.

3)     Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter dags dato, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer den i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.

4)     Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, og du kan på et hvert tidspunkt rette disse eller fjerne de fremsendte oplysninger. Såfremt du ønsker at benytte dig af disse muligheder, kan du kontakte AXEL KAUFMANN ApS påhf@kaufmann.dk.

5)     Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

 6)    I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder fx LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier.

       Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, som du har opgivet. I den forbindelse vil virksomheden behandle relevante
almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige.