SALGSASSISTENT

Om dig
Er du en dygtig brancheuddannet sælger, der elsker mode og kan yde et højt serviceniveau? Som salgsassistent i qUINT skal du sætte en ære i at give vores kunder den bedste service og betjening. Du er kvik og smilende og skal have lyst til dagligt at være i kontakt med masser af mennesker. Du brænder for mode, men det er ligeså vigtigt, at du er ansvarlig og kan lide at arbejde i et højt tempo.

Jobbet
Du er står for, at butikken ser præsentabel ud i forhold til kædens overordnede image og er sammen med butikschefen med til at styre butikkens drift. Som salgsassistent er du desuden med til, at hver kunde får en unik oplevelse, når de træder ind i qUINT, samt at du kan vejlede om modens hotteste trends og yde den bedste kundeservice.

Om qUINT
qUINT-kæden består af 24 multibrand butikker ud fra mottoet om, at atmosfæren i butikken skal afspejle kundernes liv – atmosfæren i butikkerne skal være fri og udadvendt. Det er særligt det uventede, det skæve samt et hav af fede brands, som gør qUINT forskellig fra andre modebutikker. Det er særligt samarbejdet og fællesskabet, som medarbejdere hos qUINT-kæden fremhæver – vi sætter en ære i at løfte i flok og skabe en stærk teamånd.

Send uopfordret ansøgning
Er du fyldt med energi og er klar til at vise selvstændigt initiativ – og tror, at du kan gøre en forskel i vores virksomhed? Så send gerne en uopfordret ansøgning i formularen til højre.