SALGSASSISTENT

Om dig
Er du en dygtig brancheuddannet sælger, der elsker mode og kan yde et højt serviceniveau i tråd med årelange traditioner? Som salgsassistent i Kaufmann skal du sætte en ære i at give vores kunder den bedste service og betjening. Du er smilende og skal have lyst til dagligt at være i kontakt med masser af mennesker. Du brænder for mode – både den klassiske og moderigtige herrebeklædning, men det er ligeså vigtigt, at du er ansvarlig og kan lide at arbejde i et højt tempo.

Jobbet
Du står for, at butikken ser præsentabel ud i forhold til kædens overordnede image og er sammen med butikschefen med til at styre butikkens drift. Som salgsassistent er du desuden med til, at hver kunde får en unik oplevelse, når de træder ind i Kaufmann, samt at du kan vejlede om modens trends og yde den bedste kundeservice.

Om Kaufmann
Kaufmann er en dansk familieejet herretøjskæde fra 1908 bestående af mærkevaretøj fra både indland og udland til mænd i alle aldre. Vores gode service tager udgangspunkt i en traditionsrig ekspertviden om herrekonfektion og herremode – en ekspertviden, som er opbygget gennem mere end 100 års erfaring. Medarbejderne i Kaufmann fremhæver samarbejdet og fællesskabet, som det særlige ved at arbejde i Kaufmann – vi sætter en ære i at løfte i flok og skabe en stærk teamånd.

Send uopfordret ansøgning
Er du fyldt med energi og er klar til at vise selvstændigt initiativ – og tror, at du kan gøre en forskel i vores virksomhed? Så send gerne en uopfordret ansøgning i formularen til højre.